Bio Spirit

Porodično preduzeće BIO SPIRIT d.o.o. osnovano je 2015. godine u Arilju, svetskom centru proizvodnje maline i drugog crvenog voća. Priča o počecima proizvodnje srpske maline datira još iz šezdesetih godina prošlog veka, kada su prve sadnice ovog voća donete u našu zemlju iz Severne Amerike. Danas, mala varošica Arilje sa ljudskom populacijom od oko 20.000 ljudi, zauzima značajan udeo u svetskom tržištu maline i drugog crvenog voća, kako po kvantitetu, tako i po kvalitetu. Ekološki čist region Zapadne Srbije poseduje izuzetnu mikro klimu koja pogoduje proizvodnji najkvalitetnijeg crvenog voća na svetu.

Napravljeni po tradicionalnom receptu uz pomoć najmodernije tehnologije i proizvodnih procesa, naši proizvodi spajaju prirodu sa bezbednom visokostandardizovanom proizvodnjom. Proizvedeni od najfinijeg i najkvalitetnijeg voća iz ariljskog kraja, 100% prirodni, bez dodatih konzevanasa i aditiva, BIO SPIRIT proizvodi garantuju svoj superiorni kvalitet i sofisticirani ukus.

Naše preduzeće u svom asortimanu poseduje više vrsta proizvoda, kao što su prirodni voćni nektari, prirodni voćni sirupi, kao i smrznuti program voća.